top of page
Yazarın fotoğrafıParla Flower Art

Tebrik Çiçekleri


Tebrikler herhangi bir çiçekle temsil edilebilir, bu nedenle alıcınızın en sevdiği çeşidi seçtiğinizden emin olun. Çiçeklerle özel bir günü kutlamak için kullanılan bazı PARLA FLOWER ART imzaları arasında şakayıklar, güller ve papatyalar bulunur. Tipik olarak başarıyı simgeleyen çiçek mor renklidir.




Tebrikleri hangi renk çiçek temsil eder?

Mor çiçekler geleneksel olarak tebrikleri ve başarıyı temsil eder. Aynı zamanda sarı güller tebrik için idealdir.


Birisine ne zaman tebrik çiçeği almalısınız? Yeni bir iş, yeni bir ev, sınav sonuçları veya yeni bir bebek için olsun, durum ne olursa olsun birisine tebrik çiçekleri satın alabilirsiniz. Çiçekler tebrik etmenin harika bir yoludur, aynı zamanda birinin moralini hiçbir sebep yokken yükseltmenin de harika bir yoludur! Birinin işyerine çiçek göndermek uygun mudur? Yeni bir işin başlangıcını kutlamak için birinin işyerine çiçek göndermek ya da evde olmadığını bildiğiniz halde onu tebrik etmek uygundur. Herhangi bir karışıklığı önlemek için, hediyeyi hangi teslimat adresine almanın en uygun olduğunu alıcıyla birlikte kontrol etmek her zaman en iyisidir.


Tebrik çiçek kartına ne yazmalısınız?

Tebrik kartına bir teşvik ve iyi dilek mesajı yazabilirsiniz; bunu alıcınıza özel ve uygun hale getirmeyi unutmayın. Seçenekler arasında; başardın! aferin, seninle gurur duyuyoruz ve iyi şanslar! Ayrıcaçiçek teslimatınıza kişiselleştirilmiş bir notta ekleyebilirsiniz.


Bir gösteriden sonra birine ne tür çiçekler verirsiniz?

Bir gösteriden sonra birine verilebilecek en iyi çiçek türü güller ya da onların en sevdiği çiçektir; bunu zaten biliyor muydunuz? Tebrik çiçek buketinizi her zaman performans başlamadan önce değil, bittikten sonra vermelisiniz.

4 görüntüleme0 yorum

Yorumlar


bottom of page