top of page
Yazarın fotoğrafıParla Flower Art

Şimdi Çiçekler Hangi Mevsiminde?

Güncelleme tarihi: 8 Eyl

Her zaman en mevsimlik taze çiçekleri satıyoruz. Yeni serimiz, mevsime yeni giren yeni çiçekleri ve sergiliyor; mevsime göre çiçek almak için işte mevsime göre en iyi çiçeklerimiz:


İlkbahar

İlkbahar öncesi mevsiminde gelen çiçekler ise nergis, lale, anemon, mimoza, leylak ve laledir. İlkbaharda mevsiminde olan çiçekler lalelerdir. sümbüller, güller, frezyalar, aslanağzı, zambak bahar öncesi favorilerimizden bazıları.


Yaz

Yaz başlarında mevsiminde olan çiçekler arasında şakayık, delphinium, scabiosa, calla zambakları gibi... yaz mevsiminin en sevilen çiçekleri yer alıyor. Yazın ortasında mevsiminde olan çiçekler arasında tilki kuyruğu zambakları, ayçiçeği, uzun saplı zambaklar, çiçekli ortancalar, allium, campanula, lisianthus, güller ve yıldız çiçeği gibi parlak saplar bulunur.


Sonbahar

Sonbahar öncesi mevsiminde olan çiçekler ise yeni sonbahar tonlarındaki yıldız çiçeği ve güllerdir. Zengin tonlarda krizantem, aslanağzı ve calla zambakları sonbahar çiçekleridir.


Kış

Kış aylarında mevsiminde olan çiçekler arasında meyveli ilex dalları, sarı kantaron, iğne, skimmia, nergis zambağı, anemonlar, düğün çiçeği ve laleler bulunur; ayrıca bol miktarda şenlikli bitki örtüsü bulunur.


Parla Flower Art & Events

5 görüntüleme0 yorum

Commenti


bottom of page