top of page
Yazarın fotoğrafıParla Flower Art

Eventler & Partiler

Doğru çiçekleri seçmek etkinliğinizi olağanüstü hale getirebilir. Ortamı belirler, bir hikaye anlatır ve misafirlerinizin anın çok ötesinde hatırlayacakları deneyimler oluşturmalarına yardımcı olurlar. İşte tam bu noktada biz devreye giriyoruz; her türlü durumda hayalinizdeki sergiyi yaratmak için mevsimlik, yüksek kaliteli çiçekler ve malzemeler kullanıyoruz.


PARLA FLOWER ART, Cartier, Pomellato, Sephora, Mercedes-Benz, Longines, Pfizer dahil olmak üzere, dünyanın önde gelen markalarıyla çalışma deneyimine sahiptir.


Büyük Ölçekli Organizasyonlar


Ödül törenleri, defileler, lansmanlar ve galalar gibi büyük eventleri çiçeklerle hayata geçirerek dünyanın en tanınmış markalarıyla çalıştık. Ekibimiz, bu özel anları kusursuz bir şekilde tasarlamak, olağanüstü bir deneyim için ihtiyaçlarınıza göre uyarlamak ve ince ayarlar yapmak için sizinle birlikte çalışmak için hazır.


Partiler


Her kutlama olağanüstü çiçekler gerektirir! Doğum günü, gelin partisi, yıl dönümü veya başka önemli bir an planlıyorsanız, PARLA FLOWER ART etkinliğinizin daha da özel hissettirmesi için mükemmel bir ortaktır.


KURUMSAL, MARKA & PR HEDİYELERİ


Ismarlama VIP buketlerinden ölçekli gönderilere kadar müşterilerinize ve sizin ve markanız için önemli kişilere hediye vermek için ihtiyacınız olan her şeye sahibiz.

3 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page